Ohh sweet Söndag!!!...

Mitt liv är najs just nu:D allting flyter, bokstavligen, jag har börjat simma, och är flitig;) Jag trivs med mitt jobb, har bra och roliga vänner, världens bästa sambo.. wiiiii

Gårdagen: Vi mötte upp Ida och Mogge vid 12.45 i Åsum, körde till staden, köpte gott kaffe och cigg, satte oss på fel tåg och fick byta i panik,, drack öl på tåget, skvätte ner killen bredvid när jag öppnade min öl, haha. sen bar det av till MALMÖÖÖ..Framme i Malmö vid halv tre, tog en öl på O´learys, gick och satte oss på en mysig resaurang och åt plankstek:D mumms.

Begav oss sedan till Cosmopol för att spendera pengar. Allting var väldigt high security, man blev fotad med webbcamera, fick absolut inte ha sin mobil på, ingen kamera osv.. skitcool stämning. spelade en massa.

Efter ett tag blev jag väldigt illamående och yr, ursäktar mig och försvinner in på toan, får sätta mig vid handfatet för at inte svimma.. Då kommer det en halv-hysterisk kvinna och ska hjälpa mig, försöker stoppa i mig en massa socker för att hon påstår att jag är sockersjuk och har lågt blskr, haha. ovanpå detta så kommer det en sjuksköterska, som btw var från danmark, väldigt gullig men jag fattade nada av vad hon pratade om. efter två glas vatten var jag på partymood igen, precis som i turkiet, måste lära mig att dricka vatten, tror jag.

drar till tågstationen vid 20.00, tåget ska gå vid halv nio, blir försenad till tio i, sen till prick. då bestämmer vi oss för att återigen sätta oss på o´learys och ta ännu en bira. där inne finns spelautomater, och då vi har förlorat hela kvällen så tycker danne och mogge att dom ska testa den automaten som finns där, dom lägger in 20 spänn och sen har dom helt plötsligt vunnit FEMHUNDRA!!!!!!!!!!, med andra ord, GÅ INTE PÅ KASINO UTAN PÅ O´LEARYS!!!!

Är hemma vid halv elva, sticker till statoil och köper blannevann, sedan vidare till Ida och mogge för att fortsätta, vi spelade Alias, ungefär som "med andra ord", så jäkla kul..

Mogge ska förklara för danne:
mogge: - ett annat ord för konversation
Danne: - Dialog
Mogge : - nej men det nya ni har köpt hemma
Danne : - diskmaskin
mogge : - ta det första på det ordet och det sista i konversation
Danne : - disk, hmm.. disk.. hm... disktrasa!!! haha whaaaaat?


och enligt danne är motsatsen till nunna... tamtadaaaam, knäckebröd!! ahha

riktigt roligt, efter tre hårt spelade matcher vann såklrt kvinnorna över männen


riktigt rolig kväll

och idag, vaknade vid halv elva, danne gjorde frukost, tittade på bad santa, körde till ekohallen, körde till maxi.

lagade grekisk hamburgare

rövigt gott. pallade ungefär hälften:P wunderbraa

gillar morgon-toffeln med;) den blev en smaskig efterrätt




Min granna sambo och lillebror, undrar vem den ungen har fått sina gener ifrån? inte så snyggt..

nästa lördag blir det födelsadagspartai här hemma, 18-20 st blir vi. najs, jag och emma har planerat en rolig grej. sjukt kul..

tjohej, nu ska jag kolla på da vinci koden och dricka kaffe tills ögonen går i kors




Kommentarer
Postat av: Pernilla

hahahaha. socker.. och jäklar vilken kväll! hahahaah

2010-02-01 @ 17:18:07
URL: http://pernle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0