och en annan sak,

..... igår betalde två killar för mig ch ida för oss när vi skulle gå på toa.
var tog det vägen att killen bjuder på middag, bio, drink.. ja VADSOMHELST UTOM FÖR ETT TOALETTBESÖK..

Ohh sweet Söndag!!!...

Mitt liv är najs just nu:D allting flyter, bokstavligen, jag har börjat simma, och är flitig;) Jag trivs med mitt jobb, har bra och roliga vänner, världens bästa sambo.. wiiiii

Gårdagen: Vi mötte upp Ida och Mogge vid 12.45 i Åsum, körde till staden, köpte gott kaffe och cigg, satte oss på fel tåg och fick byta i panik,, drack öl på tåget, skvätte ner killen bredvid när jag öppnade min öl, haha. sen bar det av till MALMÖÖÖ..Framme i Malmö vid halv tre, tog en öl på O´learys, gick och satte oss på en mysig resaurang och åt plankstek:D mumms.

Begav oss sedan till Cosmopol för att spendera pengar. Allting var väldigt high security, man blev fotad med webbcamera, fick absolut inte ha sin mobil på, ingen kamera osv.. skitcool stämning. spelade en massa.

Efter ett tag blev jag väldigt illamående och yr, ursäktar mig och försvinner in på toan, får sätta mig vid handfatet för at inte svimma.. Då kommer det en halv-hysterisk kvinna och ska hjälpa mig, försöker stoppa i mig en massa socker för att hon påstår att jag är sockersjuk och har lågt blskr, haha. ovanpå detta så kommer det en sjuksköterska, som btw var från danmark, väldigt gullig men jag fattade nada av vad hon pratade om. efter två glas vatten var jag på partymood igen, precis som i turkiet, måste lära mig att dricka vatten, tror jag.

drar till tågstationen vid 20.00, tåget ska gå vid halv nio, blir försenad till tio i, sen till prick. då bestämmer vi oss för att återigen sätta oss på o´learys och ta ännu en bira. där inne finns spelautomater, och då vi har förlorat hela kvällen så tycker danne och mogge att dom ska testa den automaten som finns där, dom lägger in 20 spänn och sen har dom helt plötsligt vunnit FEMHUNDRA!!!!!!!!!!, med andra ord, GÅ INTE PÅ KASINO UTAN PÅ O´LEARYS!!!!

Är hemma vid halv elva, sticker till statoil och köper blannevann, sedan vidare till Ida och mogge för att fortsätta, vi spelade Alias, ungefär som "med andra ord", så jäkla kul..

Mogge ska förklara för danne:
mogge: - ett annat ord för konversation
Danne: - Dialog
Mogge : - nej men det nya ni har köpt hemma
Danne : - diskmaskin
mogge : - ta det första på det ordet och det sista i konversation
Danne : - disk, hmm.. disk.. hm... disktrasa!!! haha whaaaaat?


och enligt danne är motsatsen till nunna... tamtadaaaam, knäckebröd!! ahha

riktigt roligt, efter tre hårt spelade matcher vann såklrt kvinnorna över männen


riktigt rolig kväll

och idag, vaknade vid halv elva, danne gjorde frukost, tittade på bad santa, körde till ekohallen, körde till maxi.

lagade grekisk hamburgare

rövigt gott. pallade ungefär hälften:P wunderbraa

gillar morgon-toffeln med;) den blev en smaskig efterrätt




Min granna sambo och lillebror, undrar vem den ungen har fått sina gener ifrån? inte så snyggt..

nästa lördag blir det födelsadagspartai här hemma, 18-20 st blir vi. najs, jag och emma har planerat en rolig grej. sjukt kul..

tjohej, nu ska jag kolla på da vinci koden och dricka kaffe tills ögonen går i kors



Lördagen!!

En helt perfekt dag, vaknade av Dannes alarm vid tio, upp och åt en riktig mysfrukost:D Sen vidare in till stan där vi köpte våra ringar, dom kommer den 25:e, vi är inte så täta denna månaden att vi kan hämta dom nu:P

Våra ringar, vad sägs?


Sen hem, äte rester från fredagen, färsfylld fransbröd, med en kall sås gjord på fetaost, gräddfil, salt, vitpeppar och vitlök, och en god sallad med cocktailtomater, kapris, oliver, salladsblandning och fetaost.. mycket gott om tanten får säga det själv:D

Sen vid halv sju hämtade vi upp Ida och Mogge så bar det av till Bowlingen ute på näsby, jag kom sist, som det brukar vara, vill ju inte rubba världsordningen;)

Sen ett stopp på OKQ8 för köp av blannevann och sen hem till oss. vi spelade kampen mellan man och kvinna, killarna vann, båda gångerna, men vi lät ju dom, inte sant Ida? Manligt ego ni vet, vill ju inte såra deras känslor för mycket;)

WIII, längtar tills tisdag, då ska jag och Danne hämta upp en bänkdiskmaskin som hans pappa har köpt till oss. han är snäll han.




Vår diskmaskin, kan ju inte hålla på och diska när man får sin fina förlovningsring;)

Hej så länge, nu ska jag och Danne titta på Harry potter och halvblodsprinsen


all alone

hah nej.. men ensam hemma just nu. Danne är iväg och tränar. slötittar på biggest loser, inser att jag också ska börja gå ner i vikt nu. snart beack 2010. nu får det vara  nog!!!!!!!!!!

Dödare än den dödaste pungråtta!

Frukyansvärt trött idag.. kom hem för ett tag sen. lagade mat, klyftpotatis, egengjord kyckligshnitzel och ädelostsås. och litta ärtor

efter tre timmars sömn är jag död! borta, gone. jaaa

så nu tittar vi på dont mess with the Zohan, så härligt överdriven.

ciao bellos

:D


another day:D

Idag är jag ledig, så gött..

igår jobbade jag delad, sen körde jag och hämtade lille boffen. han ska vara hoss oss till måndag. När vi kom hem till åsum så gjorde vi varma mackor och tittade på inglorious bastards. kom inte i säng fören tre och vaknade inte fören kl 12.30.. gött

imorgon har jag en a1:a sen ska Jörgen hänga med och hämta sussi, och så blir det skräckfilmsmaraton again:D wiho. död snö töar eller hur var det Jörgen? Johannes kommer med. så kul!!

nu ska vi fortsätta titta på basil mus och jag ska göra mig ännu en kopp välförtjänt kaffe..

puss

jag svävar på moln, men...

... jag saknar Pernilla. Det är ju meningen att du ska vara hemma och uppleva allt detta fantastiska med mig. det finns så mycket jag vill prata om och göra. Anledningen att jag inte hört av mig så mycket är helt enkelt saknaden, det känns bättre att inte tänka för mycket på dig:D men jag förljer din blogg ska du veta. och jag längtar tills du kommer hem, då är allt perfekt, ännu mer än nu:D och jag saknade dig på nyår, det har vu ju firat ihop sen mannaminne

kom hem:D

Happy new year!! med en twist av HERREGUD!!!

Heeej!

Detta blir början på världens bästa år!

igår var det en massa fejande och fixande innan jag körde och hämtade sussi, vid sex kom johannes, Madde och Jonas. vi drack lite fördrink, sen bjöd jag på förrätt, räk och kräft- cocktail. smarrigt. serverar huvudrätten, och precis innan vi ska börja äta så frågar Danne mig om vi jag vill förlova mig med han. woho. den sjukaste känslan någonsin.. blev så nervös när jag började fatta vad som pågick att jag kastade in en tugga mat;) haha men johannes filmade allt så håll till godo..






ja oh my god

RSS 2.0