Onsdag

ligger här i soffan med lillskrutt i famnen.. så mysigt, hon sover som en stock men varje gång jag lägger henne i sängen vaknar hon.. :P hon är en lurifax oxh jag har ingen suck könns det som. mitt lille underverk. hon är helt fantastisk. envisare än mig, redan, hur ska detta gå?

nej men annars flyter det på, börjar få grepp om allt nu, kärleken ich tålamodet växer sig större för var dag som går.min lilla hillbillie unge;)nej nu orkar jag inte skriva, ska mysa vidare med lillskruttTisdag!

Igår kom min lilla STJÄRNA Ida och hälsade på, hon hade med sig underbara bakelser, den rumpan;) Pernilla ringde medan vi satt och fikade, så underbart att höra jäntans röst, som jag saknar dig, och jag är så glad att du har det så bra där. Naturligtvis vill jag ha dig här men det hörs verkligen att du trivs, och är jag glad för din skull!

Droppade av Ida hemm innan det var dags att åka till BVC. Träffade sjuksköterskan som jag ska ha till lilla Bianca, hon var sjuk sist så har inte träffat henne innan. Jag gillade henne direkt, väldigt trevlig, sympatisk, modern, ja jag fastnade för henne direkt, det kommer att fungera bra.

Lillskrutt är nu:

52.5 cm lång
väger 4.400, nått, minns inte, hon hade gått upp 170 g på en vecka


Skönt att allt fungerar som det ska.


Annars börjar saker gå mer och mer på rutin här hemma, skrutt är snäll, snällare än jag förtjänar, sover bra, har en vaken period varje dag mellan 22-02 eller 03 ungefär, men det står jag ut med, hon gråter eller skriker inte, är bara lite missnöjd. byter man bara ställning eller så på henne så är hon nöjd igen, fina underverk! och i vilket fall är jag hellre uppe till tre och sover till tolv, än att behöva gå upp 5 på morronen.

Nu ska jag städa undan lite hemma innan Pappa Daniel kommer hem. sen blir det till att göra hemmapanerad hokifilé, då jag av princip försöker undvika att köpa torsk. till det blir det kokt potatid, hollandaise och ärtor

ha en underbar tisdagkväll alla. det ska jag<3
 

togs på BB


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Jag ser dig när du sover
så lätta andetag.
Vill ligga här bredvid dig
när natten blir till dag.

Du ligger tätt intill mig
din hud är mjuk och varm.
Jag känner sådan lycka
att ha dig i min famn.

I morgon när du vaknar
då vill jag se dig le,
förväntansfullt mot världen
och allt vad den kan ge.

Vill skydda dig mot ondska
och finnas där för dig.
Att stötta dig i livet
är ett löfte ifrån mig.

Men fortsätt nu att sova
min underbara tjej
För ännu råder natten
och jag vakar över dig.

 

 

 

 

 
Danne har börjat jobba:P

Känns sådär, hade varit mysigt om han hade kunnat vara hemma längre.

Har ju fått någon inflammation i snittet, vilket resulterade i många timmar på akuten, efter vi suttit där mellan 13-18 så tryckte jag på signalknaooen för att fråga om hur lång tid det skulle kunna tänkas ta, då var det världens otrvligaste lilla människa som snäste av mig och danne och förklarade att vi minsann inte var överprioriterade och en massa annat otrevligt, det var till och med så dom andra i väntrummet sa till oss "gud vad otrevlig hon var". Jag var jäcligt förbannad, med 38.5 i feber och sjukt ont, danne var förbannad, och stackars lilla bianca som vi tvingats att ha med oss, kan ju inte lämna henne med danne för hon måste ju få äta.. så jag körde hem. men sen ringde dom från akuten på kvällen och jag fick en tid på kvinnokliniken dagen efter. nu har jag iaf fått antibiotika och börjar känna mig bättre.

Nu får allt skit vara slut snart, nu har jag fått min beskärda del. jag är trott på att ha ont och jag är trött på att jag pga det inte kan mysa och dona med lilla skrutt så mycket som jag vill.

Annars rullar saker och ting på, lär känns bianca och hon mig. det tar lite tid men det är verkligen sååå mysigt.

nej nu har hon vaknat så får ge lite mat och fortsätta titta på vänner

love you all

10 dagar..

.. nu är vår lille skrutt 10 dagar. helt otroligt.

Allt är så ovanligt, fantastiskt, konstigt, underbart, överväldigande.. har nog inte riktigt förstått det än, det känns som man har henne till låns. Men hon är helt fantastisk, och inte besvärlig alls. min lilla Sessa.

Man kan sitta och titta på henne i timmar, hennes olika minspel som man är säker på att dom är ämnade bara för mig, tittar in i hennes kloka ögon och är säker på att hon vet precis allt. och när man ser ett av hennes leenden, så smälter hjärtat. du vackra, vackra lilla unge!

idag blir det bara en hemmadag för mig och pappa daniel. första dagen utan folk hemma.. funderar på att ladda hem någon bra serie och bara mysa.Pusskalas


Moffar BennyMoster Madde kelar med Bianca


MyysMorfars knä är grejer


mormors är inte illa det heller


Älskar att mysa i filten jag fått av farmor


Danne försöker lära sin dotter hur man använder napp


far o dotter mys


Mogges famn är trygg


och likaså Idas


jag försöker få ihop presentkorgen till mamma


Biancas första bad, om ni tittar på min mage så ser man att hon kissade ner hela mig på väg dit, glamorösa liv
Familj <3Livet förändras i ett ögonblick!

Ja, nu är lilla Bianca äntligen här. vilket konstig känsla. Hon är så underbar, äter var tredje eller fjärde timme. Skriker aldrig, ändå gången hon gnäller är när hon är hungrug eller det behövs blöjbyte. söta lilla liv.

Det var en jobbig förlossning, främst för mig såklart men den tog väldigt hårt på Danne med. Efter två-tre dagar med värkar blev det akut kejsarsnitt. Kändes rätt jobbigt, som om jag blev snuvad på något, men nu i efterhand är det en lättnad att jag fick det.

För övrigt har det varit en rätt tuff tid nu, när man har jäkligt ont efter operatioen, Danne får hjälpa mig upp ur soffa och säng, in och ut ur dusch, ingen bilkörning, får inte bära över 5 kg. Ljuset i tunneln är såklart Bianca, och sen är det ju inte så sorgligt att jag varken får dammsuga, torka golv eller annat på  fyra veckor;) gött med förestående flytt. Jag får peka i stället. mähähä

har haft mycket folk på besök dessa dagarna, skriver ner det mest för att komma ihåg i framtiden

onsdag; mamma och lillebror kom och "tjuv-hälsade" på vid hissarna när det inte var besökstid. På kvällen kom Mogge,Ida, Pappa, Boss och Borg och hälsade på

Torsdag; Mamma, ingemar och lillebror

Fredag; Mamma och lillebror hämatde oss på sjukhuset och körde oss hem, fikade lite. senare kom Rebecca en sväng och avlöstes av Ida

Lördag; Dannes mamma kom på förmiddagen, Madde, Jonas och Ida på kvällen, supermys!!

Söndag; Madde och jonas på förmiddag, Monica, Frille, Jenny och Hampe på kvällen. Mogge och Ida kanske kommer en sväng

Imorgon bär det av för första återbesöket på sjukhuset, tror bara det är vägning imorgon

lägger upp lite bilder(Pernilla, tänkte att det var smidigare här)
Mammas näsa smakar mumma
Varit på BB idag och vägt skruttan, hon har gått upp i vikt, skönt, då gör man nånting rätt:D
'

nej nu ska jag, Danne och Johannes käka pizza medan lill-fisen sover här i soffan bredvid mig

Puss alla


RSS 2.0