Snaaaaart

Jag längtar så mycket..

drinkarna, folket, stämningen


Helgen

Lördagen börjar med att jag vaknar 06.55, men mobilen i handen och inser smått hysteriskt att jag ska vara på jobbet 7, Jag svär lite innan jag kastar mig ur sängen och ner till bilen, precis innan jag går ut ur lägenheten inser jag att jag inte har några byxor på mig:O tur att jag såg det.. nåväl, men är på jobbet 07.01 iaf:D Trött och seg dag på jobbet, då jag somnade vid 05.20 natten mellan fre-lörd. Slutar jobbet 15.0, kör hem och hämtar kläder, kör till Maxi där jag blir upphämtad av boss och sen bär det iväg mot Vinslöv. Det var en trevlig fest, 260 pers, vi drog ner medelålder till 55 typ, men det var kasedans och god mat med goda vänner:D Senare på kvällen sätter vi oss på tåget till kristianstad, då konduktören vill ha biljetten undrar hon varför jag köpt en biljett till klippan (!) haha.. sen minns jag typ inget, alkoholen och sömnbrist tog ut sin rätt, så jag somnade på en soffa på festen och blev väckt 03.00 när vi skulle hem:P

Söndagen var mysig, började med en Bonaqua på maxi, därefter åkte jag, boss, therese och boss och åt på peking. Efter det gick vi och såg "män som hatar kvinnor", denna var för övrigt sjukt bra. Efter det blev det en väldigt serös kryptävling från bioduken till första stolsraden, Pernilla fick kramp i benet, hehe, det var kul;)

och nu är jag hemma, jag borde verkligen sova, denna datorn tar livet av mig:P

Dagens tips: Hellre råg i ryggen än säd i ögat


Utmaning..

UtmaningRegler: Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!


1. Vad heter du?: Alexandra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Asyl  
3. Flicknamn: Alexi
4. Pojknamn: André
5. Yrke: Arkeolog
6. Färg: Aprikos
7. Klädesplagg: Annolunda strumpor
8. Mat: Ankstuvad spätta
9. Sak i badrummet: Ansiktsvatteb
10. Plats/stad: Alexandria
11. En orsak att vara sen: Att man är sen
12. Något man skriker: AAAAAAAAAAJ!
13. Film: Askungen
14. Något man dricker: ApelsinJuice
15. Band: ABBA  
16. Djur: Anka
17. Gatunamn: Apgatan 23
18. Bil: Alexandras skröthög aka Leif, Leffe eller Leifie, beroende på hur bilen uppför sig
19. Sång: As long as you love meDetta var ju piece of cake, men är man bäst som mig så:D


Ärligt, jag bryr mig inte om vem som gör dte, just do it


RSS 2.0