Gud va tjock du har blitt...

.. du får nog ta och banta dig litt:)

I förgår drömde Sussi att hon hade en krokodil i sängen. haha vet inte riktigt vad man ska tro om det, men uppenbarligen skulle det innebära tur.

För övrigt är jag trött som ett arslehål.. Jobbat, jobbat och jobbat nu.. Fast jag gillar ju mitt jobb, väldigt mycket, när jag inte är vansinning. Igår satt min käre kund och åt halva äppelbitar och festen kastade han i väggen, hade det inte varit för has rådjursögon så hade jag, JAAA jag vet inte vad.. men jag tycker så mycket om han.

Sen annars, fortfarande cykling och bearbetning av badringen:P fast det är skönt att cykla ändå. förutom för nån dag sen när något missfoster tömt mitt däck på luft. jo det var så kul!!!!  jag  kunde inte komma hem från jobbet:P fösökte ringa till pappa, och halleminadar om han inte var i Åhus och kunde hämta upp mig.  SO SO SO happy!

Green Eyed Monster;)

Green eyed monster;)

jag tänkte skrive en jätte blogg om vår skidsemester och satt ock knåpade och knåpade.. men nu skiter jag i det.
Skidsemestern var bra.. förutom några människor som inte har respekt för någon eller något, lekte rätt så mycket mamma faktiskt. Jävla tur att Andreas och Pernilal med bodde där, och att Ida kom och underhäll oss=)

Sen har man ju varit på sexparty och beställt lite grejer;) spännande. det var riktigt mysigt. vi var ute på banken sen. dagen efter gick jag till Maria och färgade håret, klippte lugg med:) trivs rätt bra men det är ovant.

På fredagen var det hejdå fest till Pernilla. hade klätt ut mig till draggueen, nog fler som tyckte jag såg ut som en bordellmamma, men jag försökte iaf. Det var kul, blev lite bölen någon gång under kvällen men det är ju förståligt.

Sen annars har jag börjat cykla till jobbet. försöker börja mitt nya liv;) vilket resulterat i en väldigt öm rumpa och onda ben,  har pratat med Pernilla på msn nu några gånger, saknar henne. Vi får väl se till att dra ihop någott för alla även om inte Pernilla är här och fixar;) kanske bud på fest hos mig snart?

Annars då? jo jag har varit mycket hemma hos Sussie<3. tittat på film och druckit littervis med kaffe. Alltid lika kul.

har också lite tankar med att börja med cambrigde, som alla som känne rmig vet så är jag lat och vill se resultat fort;) sen är det roligare och hålla det när man väl är nere i den som man vill va, en tio kilo väck hade ju inte varit helt fel.

Tänker på alla jag vill ha kontakt med, men jag är så dålig på det. Boss, borg, emelie, Elin, Rebbe.. ja massor.. jag måste börja ta mig i kragen, jag menar hur svårt är det att sända iväg ett sms? ändå så gör jag inte det..  suuuck

nej nu ska jag och Sussi spela 500;)

RSS 2.0