Wooohooo!!

I tisdags var jag hemma hos Pernilla och käkade, hon bjöd på paella. mysigt o träffa henne, Ida och Madde igen.Igår åkte jag och Danne in till stan för att titta i djuraffärerna. Vi har ju bestämt oss för att skaffa oss en liten ödla, en skäggagam. så nu är terrarie fixat, det ska hämtas den 25:e, sen blir det till reptilmässa för at ta hem det lilla livet och en massa småpill som också behövs. Är dock lite nervös för att det lilla möget ska äta syrsor, jag tror danne kommer få stå för matningen, iaf tills jag har kommit underfund med om jag klarar av att avrätta krypen. Men det ska 'nda bli duktigt spännande och roligt att skaffa en ädla, det är ju något jag alltid har velat ha.

Sen gäller det ju att man får terrariet som man vill med, men det blir säkert skitbra. ni får komma o titta sen när det är färdigt.:)

En liten baby skäggis..


Någon som har något roligt tips på namn til ödlor? Troligtvis blir det en haneFullvuxen Skäggagam


Jaha, annat idag... hm, jag o Danne ska börja städa lite. städa ur garderoberna såjag kan ta hit lite kläder, its not very nice to live in a ICA-kasse.. så det ska bli skönt att komai ordning lite.


Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen försöka ta tag i disken, fast skiter nog i det;) hatar disk. Kelar med tiger i stället:DBye bye my darlings 

Nattugglande...

Sitter på torpet och filosoferar, eller njaa, jag arbetar ju. Endast 7 timmar tills jag får hem och sova.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om egentligen, det var så jävla längesen jag uppdaterade.


Sommaren har varit underbar, goa vänner, kräftskiva, k-dagarna, grisfest... och Daniel:) Som jag för övrigt är ruskigt kär i.

Allting känns som att det flyter nu. jag är ständigt i ett lyckorus.

vad händer närmast då? joo, den 27 ska jag fylla i och skugga min tatuering, kommer bli najs, och det är absolut värt dom futtigt 600 jag ska betala för det. Sen den 4:e bär det av till Liseberg, det ska bli så förbaskat roligt.

fast nu ska jag fortsätta jobba, fast jag är trött som en avdankad bäver.

Ciao

RSS 2.0