Idag målade Bianca!

Eller tjaa, hon lekte med en grön penna. nu är hon mer grön än vanligt omm man säger så. tydligen har hon lärt sig ta av korken. note to self: inga mer pennor

Igår var jag,Ida och Maria i Malmö och shoppade, och fikade;) ingen bra dag utan fika. Bianca var med och skötte sig superbra hela dagen

Annars har jag lärt Bianca:

* att det är kul att stoppa kex mellan tårna

* lärt Bianca att härma "höhö"-skrattet

* att om man petar på mig så trillar jag alltid i slowmotion och in i en vägg

* att när jag jag vill ha en grej som hon håller så rymmer hon iväg. antingen springandes i gåstol eller krypandes fortare än en speedracer

* räcka ut tungan o säga "blö blö blö" och skaka på huvet


that's all folks

Trilla inte av pinn nu!

Men jag tänkte ta en promenad, får väl skylla på att jag vill börja lyssna på harry potter med ljudbok, för motion, icke! det utövar jag aldrig! Så detta är bara för Harry min Harry

Bara så att du vet!!!!!!!!!!

Det är inte okej att dra ut sladden till babymonitorn så din mamma vaknar av panik för hon hör dig svagt i bakgrunden! Jag vet inte vad du är ute efter Bianca, men dåligt samvete fick jag. Sen hjälper det inte att du plirar med ögonen och ler med hela ansiktet. Man drar inte ut sladden!!

Och ett stort P.S till dig unga fröken, det räknas som rent ohyfs att plocka ut kortet till boxen och krypa iväg för glatta livet, speciellt under Jamies matrevolution! Varför och när du lärt dig att krypa så fort, det är över mitt förstånd!

Resultat

Midja 96 cm
Vikt 76.1

LCHF!

Ja, detta har jag testat på nu i två veckor, 3 kg mindre och 10 cm runt midjan har försvunnit. jag har börjat vänja mig vid ägg och bacon på morgonen. konstigt nog så känner man sig pigg och fräsch, inte pluffsig o äcklig, inte alls som efter en pizza. jag har under dessa veckor haft nolltolerans mot potatis, rofrukter, socker mjöl.

MIN erfarenhet av detta har varit att jag håller mig mätt i timmar, måste verkligen räkna timmarma för att komma ihåg att äta, inget sockersug. Man ör inte alls så fokuserad på mat. Har börjat komma på mig själv med att småskratta åt människor i kön som har läsk, kakor, potatis... you name it..

Vet ni föresten att sylt innehåller lika mycket socker som lösgodis?

Lchf i runda slängar går ut på att äta 20 % protein, 5 % kolhydrater, och 75 % fett!! jag vet att fetthalten låter sjuuukt mycket, men faktum är att man kommer upp i den mängden genom att äta creme fraiche, lite vispgrädde i kaffe, i köttet och i smöret som du steker i. Så det är inte så att man äter smörklumpar.

Så som jag äter varje dag nu, det var vad jag kunde unna mig innan, fast då med potatis till.

Vågen och måttbandet ljuger inte vänner. :)

Det goa är, att man behöver inte rakna kalorier, bara hyfsat hålla reda på att det är max 5 g klhd per 100 gram. eller 20 gram per dag.

Detta kanske inte fungerar för er, men hittils har det fungerat bra för mig.Så jag tänkte föra lite veckostatistik över vägning och mätning

ha det bra alla, och önska mig lycka till


Till Dig!

Första gången vi träffades var på en fest hemma hos dig. Du var upprörd över nått, vankade fram och tillbaka i lägenheten som en isken tjur. Jag kommer ihåg att jag tyckte att du var så manlig, en riktig bad boy, ditt kroatiska ursprung och dina mörka färger förstärkte känslan av detta, och jag tyckte att du var skitsnygg. Men tyvärr så hade du precis kommit ur ett dåligt förhållande och visade inte mig minsta intresse.

Nästa gång vi träffades  var när jag skulle vara fyllechaffis, jag skulle köra er in, men räckte inte ner till pedalerna så Sussi fick köra och jag fick sitta i skuffen. Du satt hela resan och pratade BARA med mig. du verkade tvärtemot alla intryck som jag hade fått av dig innan, och som dina ögon tindrade när du log, ja, jag kan väl säga att jag blev helt såld. När du och dina vänner hoppade av i stan, så tänkte jag -"detta får bära eller brista", så jag skickade ett sms till en gemensam kompis till oss, dom du var ute med. Där skrev jag att jag tyckte att du var grann!

Dagen efter fick jag ett sms av dig. Vi skickade rätt så mycket till varandra ett par dagar, sen skulle jag åka till Turkiet i två veckor. Så mycket pengar jag spenderade dom veckorna på att skicka sms till dig, var helt sanslöst!

När jag kom hem, så skickade vi lite sms, pratade i flera timmar var kväll i mobil och bestämde väldigt fort att vi skulle träffas. Du bjöd mig på mat och vi satt och pratade och hade det allmänt mysigt. Därefter gick allt väldigt fort, vi bestämde oss relativt fort att det skulle vara VI! Vi flyttade ihop, inofficiellt, kanske efter en och en halv månad och officiellt efter 4-5månader.

Efter vi hade varit tillsammans i 7 månader förlovade vi oss. På nyårsafton, en av dom underbaraste dagarna i mitt liv. Två månader efter det fick vi veta att vi var gravida. Panik blandande med lyckokänslor, som senare bara övergick till längtan och hopp om framtiden.

Den 3:e November föddes hon, Vår underbara vackra tös, den där tösen som inte går upp mot någonting.

Under hela vårt förhållande har vi bara suttit och väntat på att vi ska börja bråka, efter vi flyttat ihop, eller efter vi började ha gemensam ekonomi, eller när Bianca föddes, men ICKE! Naturligvis blir vi irriterade och sådär på varandra, men bråkar? nej, det har nog bara hänt en gång eller två

Det som jag vill komma till här, det är att jag älskar allt med oss, att jag känner mig så trygg med dig. Jag inser att det är inte tråkigt att vara vuxen, när man kan ha det liv som du och jag har. Vi har det underbart, alla småsaker värderar vi högt, och framförallt varandra. Jag älskar allt som är VI, hur vi alltid ligger tätt ihop framför TV:n, hur det räcker att jag bara tittar på dig och säger "DUUU Älskling?" och att du vet att jag vill bli kliad på ryggen;)

Att vi alltid somnar ihop, vi går inte och lägger oss i omgångar, och vi somnar aldrig i var sida av sängen. När du tittar på mig, med den där speciella blicken, som säger att du älskar mig, att du är stolt över att vara med mig. Allt detta ser jag i dina underbara gyllenbruna ögon. Jag älskar det faktum att du gillar mig i joggingkläder, oborstat hår, och att du alltid tycker jag är fräsch, även om jag är svettig som en gris. Jag älskar att vi kan prata med varandra, förstå varandra och dela allt.

Jag älskar vårt barn, som har skapats av oss, och som vi värderar högre än våra egna liv. Jag älskar alla småsaker du gör, varenda kväll hämtar du täcke och kudde till mig, så vi kan ligga och mysa framför TV:n. Du gör alltid kaffe till mig. Åker iväg och köper mat och saker som du vet att jag vill ha. Det är kärlek. Kärlek är alla små saker som man gör för varandra. Och jag vet, att varje dag när jag kommer hem, så blir du glad att jag kommer. För dig kvittar det inte om jag är borta eller hemma, du vill ha mig här.

Gud som jag älskar alla dessa småsaker, dom sakerna som är vi.

Jag tror att det viktigaste är, att utan dig, hade mitt liv varit sämre. Du gör mig lycklig, bara genom att finnas till.

Du är min trygghet, min bästa vän, min axel när jag är ledsen, min lycka, den jag kan avreagera mig på när livet känns tufft, du är mitt allt, mitt livs kärlek. Utan dig hade jag inte varit hel

Tack för att du finns Daniel, och för det underbara liv vi har. Du är allt jag någonsin kunnat önska och tusen gånger mer

All kärlek/ Din Alexandra


RSS 2.0