tjohopppp

Nej minsann, nu ska jag hoppa in i duschen sen bär det iväg till pernilla.. vi ska käka bakad potatis och insupa lite vin på hennes balkong.. viva la friendship


Hittade lite gamla bilder... Ego med vänner

Tänk så mycket vi gjort












Jag och Madde på Kristianstaddagarna



Jag och Pernie på Midsommar


Jag och Lina



Louise med den lilla magen. Där ser man inte mcyket av söta Isabella



Tysklandbåten med jobbet



Utgång Liseberg/Göteborg



Cp-ryck på Liseberg



Turkiet Vol 1



Halloween-fest hos mig, Jag, Tobbe och Boss



Kläppen, Jag och Andreas



Jag och Jack Sparrow Turkiet vol 1



Therese, Marina o Jag



Jobbe-fest hos Janne med Åhus



Kläppen



Pernillas avskeds fest, Ja o tobbe



Turkey vol 1 jag och Ida



Nyår hos Boss, Therese, Elin, Jag, Ida och Boss



Sing-star hos Pernie. Ida o Jag



Cypern Jag och Ida



Fest i Lun. Jag och ida



Hälsa på boffen på soutläger



Annas avskedsfest



Jag o Pernie


Ja o Ida



Jag



Ketchup-Dansen Tessi, Boss o Jag



Turkey vol 2. Dom snyggaste brudarna på stället :p



Turkey vol 2 jag och "whats his name"



Fest hos mig

ja detta var lite pics.. enjoy


Oj oj!

Tror väl egentligen inte på sånt, gjorde ett quis på facebook om vilket stjärntecken som jag hör ihop med.. vattuman blir det.. lite läskigt. men blev rätt så glad;)

jaha annars då, hemkommen från jobbet. fick skjuts av Emelie. Det har avrit en lugn kväll på torpet, nya möbler, där blev riktigt fint. sen kom jag hem, chattade lite med boffen min.. sen tittade jag på Jim Carreys nya YesMan, den var helt OK!

Jag har kommit på en sak, jag är rätt lycklig nu. kanske därför jag uppdaterar så ofta:D jag tar mig tid att göra lite saker..

Just nu:
jag längtar efter sommaren
vill till Liseberg
Resan till sthlm
längtar efter stranden
längtar efter D
längtar efter allt.
men konstigt nog så är jasg rätt glad i den verklighet jag är i nu och vill inte byta.. det var längesen

plus att jag städat hemma vilket innebär att det faktiskt att rätt skönt att vistas här.. tänker inte säga att jag kommer börja städa skitofta för då gör jag inte det... men man kan ju alltid hoppas.. kom hit och drick kaffe, det ger mig en anöedining att inte våga stöka ner;) haha

thats all

Igår!

Var hemma hos Sussi igår, vi tittade på the magestic.. sjukt bra, Jim Carrey är suverän i den, inte så ofta som man ser han i en allvarlig roll. I slutet rav filmen ringer D och frågar om han kan komma på kvällen, vilket resulterar i att jag panikslaget får rusa hem och städa som en galning:) Har nog aldrig varit så andfådd i hela mitt liv, haha,... otränade lilla jag! Alla som känner mig vet ju vilka usla bortförklaringar jag kan komma med för att inte bjuda in folk när det är stökigt och jag inte orkar städa, denna gången hade jag inget toapapper, haha! galet...

Det var en mysig kväll.. är dock lite ovan vid att ha en karl i huset:O vilket resulterade i att jag sprang runt hit o dit som en huvudlös höna.. suck;)

I lördags träffade jag btw lilla Elin, det är alltid för länge mellan gångerna..


Ikväll blir det jobb, får se om det händer nått mer efter det:D

Psst, hur roligt det än verkar så är det aldrig bra att stoppa en ärta upp i näsan

Hej så länge

Kopenhagen

Sjukt mysigt i köpenhamn, hade dock inte så mycket pengar så nada shopping for me!

bil-aset är sönder igen, får panik, vet inte när eller hur jag ska kunna fixa den. skit

jag shoppade igår iaf:D det var kul

ciao

jaa

vad ska man säga?

Var på fotvård idag:D shit vad skönt det var.. sen åkte Jag, Emma och lille Mikael in till tivoliparken, sen kom Danne.. lite senare kom också emmas mamma, syster och bror.. det v ar mysigt. sen åkte jag o danne hem till han med varsinnfete-kyckling-rulle som vi åt till the Cube, mysigt fast jag somnade rätt så fort;)

imorron ska jag hem till ida och dricka kaffe, dit kommer också madde, nästan alla ös-brukar utom P, en vi får väl dricka kaffe från henne med;D

på lördag blir det Kopenhagen för hela slanten, jag, Pernie, boss och therese.. massor med öl, för-ferre hos pernilla sen ut.. dagen efter blir det nog repris med kina-maaad och bio.. AMEN DÅ SÅ!!!!!!!

nej soova nu, jobb imorron..

La Turkey:)

Heelt sjuk semester. Det var helt underbart.. trots att jag saknar min kräk-handduk... Här kommer lite Pics




fest-fina pinglor



Ja och Johan:)



Jag och min kompis John-John



Annars så har jag jobbat delade turer.. förutom igår då när hela mitt öga svullnade och jag såg ut som Quasimodo på jobbet. Stackars lille barn. haha!

Sen är det annat som är nytt och spännande. Det känns bra. Lite skrämmande men dock bra. Får se hur det blir med det. Men hittills tycker jag att det känns redigt nice. Blev bjuden på middag i Torsdes, mycket gott, sällskapet var ännu bättre;) Jag hatar när man börjar tänka förmycket, mycket lättare att bara "go with the flow".. Så det har jag bestämt mig att göra, bara hänga med i vind-draget!

Funderar starkt på att byta nummer, gillar inte när folk hela tiden ringer sent på natten, särskillt när jag inte är intresserad. Vad säger du Pernilla? "NO, NO, NO" verkar betyda "YES, YES, YES".. suck! men härmed har jag ingått en ignoreringsfas då inget annat verkar fungera. Vänligt avvisande eller bryskt avvisande, nada fungerar..

Ikväll ska jag titta på bio, vet dock inte vilken. men det blir kul iaf.. Delad tur imorron, damn! men sen kommer nästa vecka och den är lite lugnare..:D Får panik, vet inte vad jag ska ha på mig ikväll:P jaja, skitsamma

Hej så länge

RSS 2.0