Louise

I lördags hade Louise 20års fest. Hon fick roliga kort av Elin, som var ungefär som ett utvecklat sanning och konsekvens. Sjukt kul. Pernilla fick dricka en drink m bland annat margarin och chilisås. Louise fick ha papper i näsan i en timme. Jag skulle mina till en låt med toaborste, blev bara ungefär 10 sekunders mimande till en mobil, med en tampong som mikrofon. Denna tampong var användbar då elin tyckte att den skulle passa jättebra som drinkpinne i pernillas glas:-D fast den slängdes dock. Puss hej

nytt jobb

Jag har fått nytt jobb. på Älskade Axeltorp. med en löneskillnad på tusenlappar, mycket bättre villkor, JAA allt:D love it
Så nu har jag skrivit på papprena och lämnat in min avskedsansökan. underbart skönt. så sista underbetalda dagen är 080920 :D:D:D

Annat:
Bosson i morgon, det ska bli väldigt kul, ska dock upp och jobba sju dagen efter, så det blir mycket lugnt för min del. Nästa helg är det  Liseberg, det ska bli så sjukt kul. vi har hyrt en stuga. så det blir party och en massa karusellåkande hela helgen. Jag, Pernilla, Boss, Therese och Katrin:D vi kommer att ha så kul. sen har man ju Aiya Napa att se fram emot, och tågluffen i april. allt ser väldans ljust ut:)

Nej minsan, nu ska jag ta mig i kragen och sticka till banken och få ett nytt bankomatkort. Wiho.. '¨

Live is goos, life is great

Jobba!

Känns som jag bara jobbar nu för tiden. Igår var jag hos Nilsson residenset, drack kaffe innan jobbet. Prövade också massagestol. Nice:) i fredags var jag hemma hos boss, sen stack jag till pernilla. Ida var också där. Vi käkade wookat och kollade på film. Sen körde jag och mötte boss på hennes jobb, stack hem till mig och kollade på fantastic 4. I lördags var jag och ida på stranden. Totalt överfallna av getingar. Vilken gjorde att vi gick till reträt och köpte glass. Sen stack jag och pernilla till Lund:)

förfest:D

nu ska jag uppdatera igen, till pernillas ära;)

för-förfest hos pernilla, en del imtimate talk.. haha

snart ska vi till Ida. kommer bli najs. sen banken...

Fredag-Söndag

Oj Oj Oj! Nu är jag trött....

Fredag

Efter att ha jobbat torsdagnatten så var jag sjukt seg. Jag stack hem till Ida vid halv fyra och kollade på film, "Dreamcatcher", sjukt bra film, tills man fick se utomjordingen som var en orm med typ en miljon tänder.. SNYGGT. Jag och Ida tittade inte ens färdigt:P Sen vid 18 stack vi hem till Pernie. Då var det fest och singstar:) sen stack vi ut på banken. det var trevligt.


Fickstor chock när jag såg dennabilden och insåg vilken liten och obetydlig bakdel jag har.. hm.. Vad kostar det att göra inlägg i rumpan a la J.Lo?

Lördag

Morgonen började halv 7 då Therese hämtade mig för att köra till jobbet;) suck.... jobbade mellan 07.15 - 15.15. Sen stack jag hem till 'pernilla där det blev pizzasvullande och youtube. Sen senare kom bosson, hon visade sin bil. som btw var sjuuukt snygg, förhoppningsvis blir det lisebergsbilen:D Sen började jag jobba igen 22.45 till 7.

Söndag
Körde direkt hem till Pernie efter jobbet. Hon bjöd på scones och kaffe.. vi satt och var soffpotatisar några timmar och tittade på nästan alla hipp hipp avsnitt. Har också varit på Stranden med Anna, Pernilla och hundar.. mysigt. sen körde vi  3 hem till Pernilla och käkade pizza (igen), Ludde var med. Han och sture var som.. erhhm.. hund och katt;) Annas littlebrother with friend kom och snackade lite med.


jahaa, övrigt då...!!

trött på mycket nu. trött på att det känns som jag bara jobbar hela tiden. Jag känner också att hösten kommer och det känns BAJS!  Blir dock så jäkla lycklig när jag tänker på Lisebergsresan som närmar sig. Sen är det ju Ayia Napa med:D Så, egentligen är ju livet rätt schysst!!! Eller mycket bra. Vill bara bytra jobb, eller, ja jag vet inte. Är bara så trött på det, inte på sjävla jobbet utan Mrs intrigmakerska på jobbet. som ärligt måste ha en släng av borderline..


Hejdå!

Händelsefulla dagar:)

Jahopp. Fullt upp. Kristianstaddagarna, massa ida och pernilla. Pernilla har ju flyttat med. Malmö, fester. Grisfest. En vit månad nu kanske...? Fast jag har ändå haft jävligt kul denna sommaren. Och ändå är det liseberg kvar. Och för att inte glömma Cypern:).:) fan vad gott. . Gillar inte att Ida lämnar mig . Men jag är ändå glad för hennes skull... Och lite avundsjuk. Suck. Kommer sakna henne som attan.... Sakna sakna sakna.. Suuck. Ska jobba i morgon. Inte skitkul, men vad ska man göra? Puh;) solong

RSS 2.0