<3

Idag fick jag en underbar bukett med rosa rosor av Danne, jag vet att ni blir avundsjuka;) du är absolut det finaste som finns, du och loffa loffa!!

 


På väg hem från Ystad

Idag har jag och Bianca slappar, badat, busat en massa. Idag lärde bianca sig att sätta ihop två legobitar, woho, hon lärde även sig att sätta på locket tull snusdosan, klokt barn det där.

efter pappa Danne kom hem så gjorde vi vid oss och stack till farmor och farfar i Ystad.
Där bjöds det på massa go' mat, förrätt, huvudrätt, efterätt, kaffe o kaka.. Oh halledar

Bianca hade mysigt och njöt av all uppmärksamhet, men ni vet, när man är hos någon som är av den äldre generationen, deras hem är ju som, tjjaa, man kan jämföra det med att låta ditt barn krypa inne på duka eller cervera, huga!!!


Titta förresten vilken underbar present jag fick av Danne, ja jag fyller ju inte år fören nästa vecka, men han kunde inte hålla sig. Älskade danne, mitt allt.

 


Neeej inte idag

Orkar inte träna! Vill bara lägga mig i soffan. Har städat, sorterat, ja fan vet allt...


Blogg.se

Nu har äntligen blogg.se skapat en app. Fiiiiinaly.


Nu ska jag dra iväg en runda till gymmet, är väldigt trött och känner inte för det, men får väl göra det ändå:



Se you later

 


Och det fortsätter...

Har ju en tid varit så duktig, tränat, ätit bra och god mat. För första gången i mitt liv, så strävar jag inte efter det där "snabba". Jag vill må bra. JAG! I min kropp. I mitt liv för övrigt mår jag utmärkt. Har en underbar sambo, som jag älskar högst i hela världen. Världens finaste dotter! Mina fina, peppande vänner. Ni är underbara. Men detta är något jag vill för MIG, Alexandra! Inte för att passa in, inte för att hitta en kille eller för att bli mer omtyckt, för första gången i mitt liv så är det bara för mig.

Det är konstigt det där med mat. Varför ska man alltid se mat som en belöning? Man kan inte gå på BIO utan godis, inte mysa utan något gott. När något bra har hänt? tjaa, då unnar man sig mat. När man fikar med sina vänner? jaa, mat då med, eller tja, kakor iaf.. För att inte prata om dom där SAMBO-KILONA!Yee, you know what I'm talkin about!

Detta är en ond spiral, Idealet säger size zero, hjärnan säger "Goooodis".. Hur ska man hitta en balans? som fungerar? utan att det går ut på pulverdieter, där man iofs går ner fort i vikt, men då kroppen ställer in sig på svält, så går du ju upp allt, och mer därtill.

För mig, Så har det fungerat med low-carb. Jag känner mig helt tillfredställd efter en måltid, saknar inget, inga blodsockersvängningar och är inte hungrig!!! För er kanske en annan sak fungerar. Jag vet inte...

Träningen sen, motivation!!!! För den kan vi ju alla ha brist av, allt som oftast. Lika lite som jag försöker se mat som en belöning nu, så försöker jag inte se träningen som ett straff eller något nödvändigt ont. Jag åker till gymmet, för att jag vill. Det är min egentid. Min chans att andas ut.

Försök också att inte fokusera på detta med träning så mycket, tänk inte på det hela dagen innan du sticker iväg. Bara gör det. Det är ändå tid som bara hade använt till att slappa framför TV:n. Gör inte träningen till en ångest-grej. Gör det som en belöning, "Detta gör jag, för att jag förtjänar denna tiden och jag förtjänar att må bra"

Jag tror, hoppas, nej minsann, jag ska klara detta. Och under tiden mina vänner, får ni stå ut med att jag skiter i den dära kaagan ti kaffet;)

Ha det så fint sålänge

Go with the flow.. så att säga

Nu ska jag iväg och träna, andra gången denna veckan. lite ångest för att det bara blir fem träningddagar denna veckan. Hade migrän i måndags och imorgon ska jag till Madde i Lund. Får se om jag töjar köra ett pass innan tåget går.

Tjaa, så man kan väl säga att jag är duktig? sjukt duktig? bäst helt enkelt? ja, ni behöver inte tycka det, det räcker att jag gör det, och att jag är SÅ förbaskat stolt över mig själv

Vaderna är döda!

medeljympa-pass idag. det var inget medel med det. jag dog. flera gånger!!! mina vader dog med, jätte döda. Som tur är har jag en snäll sambo som masserat dom till mig.

Så, imorgon är det Fuego igen! OHH YEAS! så jäkla kul.

Gått ner 0.9 kilo till.. yeeey. tänkte att jag ska väga mig imorgon bitti så jag får ett riktigt resultat, kanske inte världens bästa att väga sig på kvällen

Förövrigt så har Bianca nu 5 tänder! que? what? när?`var? hur? jag hinne rinte med, två pluppape upp på samma dag! snart har hon växt om mig rackaren, hon är snart hälften så lång som mig, även om längden inte är något att skryta om, för min del.

nej, nu är det verkligen dags att sova. helt slut. och kissenödig! IGEN! efter allt vatten jag försöker tvinga i mig, eller nja, the är det mest. töja vatten!


Go'natt alla

Unit och medelgympa!

Dagen har bestått av The Unit ihop med min sjuke man. bara mys och ta det lugnt för hela slanten.

Nu är maten nere, blev kotletter i gräddsås med wookgrönsaker. nu ska jag slänga på mig träningskläder, dricka en celsius och dra iväg och träna


se y'll later

Nära döden, men glad ändå

Blev inget yoga-pass, fick inte ta ut biljetten till Fuegon fören EXAKT en timme innan, och då menar jag på minuten, så när jag fick biljetten hade dom stängt dörren till yoga-salen. Och ICKE att jag smyger mig in när alla ligger tysta på sina madrasser.

I stället körde jag 30 min löpning/gång i backe. gött. Sen fuego-passet på det. sjukt jobbigt, men helt underbart. Jag var helt uppe i min egen värld, lycklig över att kunna röra på höfterna igen. Det kan man ju inte när man går ut längre, då man bara ska hoppa till house-musik. Även om jag stundtals liknade en elefant som försökte gå på lina och undvika att trilla ner på myrorna nedanför, samtidigt som jag vickade på höfterna, så gick det förvånansvärt bra. Jag stannade inte, jag slutade inte, fast jag nästa dog. kan svära på att min puls var MINST 250!!

Imorgon blir det 30 min löpning och en timmes medelgympa:) yey..

Känns bra detta



Puss o natt alla

före och efter gymmet

 

Anledningen till att jag börjat träna

 

 

Jag, efter dessa två passen


ynkligt 2

suck då. hela dagen igår spenderades med migrän, till slut låg jag och kved i soffan. fy bövelen! Stackars Danne som inte heller mådda bra fick ta allt ansvar över Bianca. Idag har vi haft en mys/sjukisdag. Tittat på The Unit och ätit cesarsallad. Ville lyxa till det, så vi tänkte att vi skulle äta sockerfritt godis, det smakade skit, och gav en del oönskade effekter. Mest troligt så spenderas den mesta av natten på toa för oss. fy för bövelen igen!!

Note to self: godis är fam inte så viktigt för mig!

Nu hoppas jag snart att Danne kommer från Toan... nu springer jag

hej hå, hej hå, jag vill till toan gå lala la la lalalala hej hå, hej hå, hej hå, hej hå

Ynkligt!

Ja, jag och Danne är minsann ynkliga idag, kräkiga, huvudvärk.. nu ligger vi i soffan och försöker kurera oss.

Annars? Ja, LCHF går över all förväntan, känner hur jag minskar men tyvärr syns det inte så mycket på vågen, kanske något kilo till eller så. Har varit ute och joggat, promenarat... och ja, jag måste bara säga att det är helt underbart, jag och mina lurar!

Igår fick jag så ont i mina vader när jag skulle springa så jag bestämde mig för att jag säkert gör av med mer energi om jag dansar fram i stället för att gå. Så jag dansade mig fram, som en galning/dragqueen i fyra km, som tur finns här ju cykelvägar så man kan undgå upptäckt. Eller inte! när jag precis var i mitt bästa dansmove till "I'm so exited", och märk väl, jag har verkligen hållt koll, framåt, bakåt och åt sidorna för att ingen skulle se mig.. men då kommer det en tant, cyklandes i väldig fart bakom mig. hon tittar på mig, flinar med hela ansiktet och gör tummen upp.. ja vad säger man. känns som deja vu!

Ja, vad är väl en bal på slottet? Jag får försöka tänka på att jag säkert förgyllde hennes dag, och inte att hon skrattar åt denna tjockis som är ute i mitten av ingenstans och busta some moves! Och föresten, så ska man inte skratta åt en tjockis som tränar, hon är på god väg att bli lia smal o grann som ni, tyck i stället synd om den som sitter hemma framför sin TV,den ni inte ser, som sitter och äter sina chips i all ensamhet.

Såå. jag är STOLT! stolt att jag tar tag i mig själv! Mindre stolt över att jag visade mina moves för tanten på cyklen

RSS 2.0