litta bilder

 

min söta ängel

 

 

Biancas favvo-leksak

 

 

Dannes tur att ha bianca på natten, såhär hittade jag dom på morronen;)

 

 

sötunge

 

 

 

Såhär gla´ blir man när man ser sin mamma, määähäää

 

 

provat gåstolen, lånat den hemma från mamma, bullar upp för fullt med handdukar

 

 

hittade ett gulligt hårband till henne på eko:D

 





haha jag dööööööör!



Måndag!

Danne jobbar morgon denna vecka, vilket innebär att han får gå upp vid 04.15, stackaren, men jag tror ändå att han gillar dagar mer än kvällarna, nu får han ju umgås med oss också:D

Biamca och Danne badade ihop för första gången igår, fick fina bilder men det lägger jag inte ut här;) fast jag vet att ni vill kolla in han era pervo;) mähäää

Dagen har spenderats med mamma här, massa kaffedrickande och mysande mormor/barnbarn imellan. har även haft besök av någon som pratar sparande idag, han pratade jättefort, var konstig och jag o danne fatta nada, och när vi sa att vi inte visste hur vi skulle spara så blev han typ sur:P konstig nisse, har aldrig sett någon bryta upp så fort, och takcade inte ens för kaffet;) hujedamej

Veckans tips!:
Om man är ensam hemma och går på toa med dörren öppen, kasta inte din enda toarulle efter en katt som du vill skrämma att inte gå in i garderoben, det blir så jobbigt då..


nu blir det päror, fisk, holladaise och ärtor. sen lite house med mitt <3:a

Puss på er alla




Nu är alla helger slut...

.. känns rätt trist, det var så mysigt när Danne var hemma med oss. Men jag har och göra hela tiden ändå verkar det som.

I fredags kom Madde, Jonas, Maria och Ida för att fira Maddes födelsedag, så gulligt att alla kom hit, så slapp vi köra till Lund med skruttan. En mysig och lyckad kväll med mycket skratt, som det alltid är när jag har mina underbaringar hemma hos mig.

 

Fattar inte vad jag sysslar med, men som tur är ser det ut som jag roar Madde iaf;)

 

 

Min smörgåstårta, blev rätt nöld, och alla verkade gilla den

 

 

Jonas (den pärlan), dukade av och satte i diskmaskinen, så vettiga vänner jag har:D

 

 

Danne tömmer diskmaskinen vid halv tre på natten, jags a att jag inte ville göra det dagen efter, när han började tömma, jaaa, då gick jag ut och rökade;) hehe, han är en pärla

 

 

Dagen avslutades med litta hångel;)

 

Gårdagen spenderades jäkligt lugnt, Danne stack och tränade jag då tog jag och Bianca en lite powernapp i soffan, sen spenderades resten av dagen med att kolla på house, dricka kaffe, äta vetelängd.. haha, massa onyttigt. sen god mat på kvällen. Mamma och lillebror kom inom en snabb runda, mamma hade köpt lite gulliga kläder till snuttan och två mjukis-speldosor, helt underbara, när man låter Bianca stå på bordet och sätter på dom så fäktar hon som sören, och blir arg när hon inte får fortsätta, vi höll säkert på en halvtimme igår;) envisa lilla tös, var har du fått din envishet ifrån, höööm...

 

 

Satan vad jag älskar mitt liv, och alla fina som finns i det. jag hade inte kunnat undvara en enda av er.



 

En liten bild på världens vackraste sessa

 

 

 

 


Nu är det slut på veckan..

...nu är det dags för freedagsmyyys!!

Danne väckte mig vid 10.10 idag, men frukost och kaffe färdigt:D han är en ängel den där Daniel. satt och mös och njöt av den goa frukosten. Sen väcka Bianca (ja för den snäckan sover ju gärna till minst tolv annars), göra henne i ordning, skjutsa Danne till staden där han skulle träna och sen träffa sin pappa.

Sen körde jag till Madde i lövet. fick stanna precis annan sönnarslöv och hjälpa en kille som hade kört av vägen, stod i vads om kändes som en evighet och försökte få bort snö, innan vi gav upp och jag skjutsade han hem. det är så man gör mot sönnarslövsbor:) Var himla mysigt hemma hos Madde, drack kaffe, åt bullar och snackade en massa skit med henne och hennes mamma. och en massa gullande med Bianca såklart.

Nu är jag hemma, ska börja städa, damma och städa toan, så tar danne damsugning och moppa. sen blir det till att laga mat, skinksnitzel och pomems står på schemat ida..

Imorgon kommer Lisa och hälsar på:D myys


Ha det gött alla



funderar på att skaffa detta...

...till lillan;)

 

 

 

 

mähää


men förresten..

.. man kanske skulle ta ett bad med? och raka benen, nu för tiden kan man inte skilja på mig och en hårig apa.

en förbannat lugn förmiddag!!

så jävla skönt, precis ätit en tallrik med havregrynsgröt och druckit kaffe. sitter ute på balkongen och kollar på det jävla ashålet till väder. nu får det vara nog!!!ja det får det!!!

hela dagen ska vi slappa idag. tänker inte lyfta ett endaste finger, nej minsann.

nej nu ska jag fortsätta titta på house, löööööööv him.

förresten så längtar jag tills pernilla kommer hem, då ska jag ut! har aldrig varit så sugen på öl. någonsin. sen ska det planeras dop o så med, och maddes bröllop.. spännande:D



se you later my fans

kaffe

nu ska jag och danne dricka en kopp kaffe och kolla på house. han är så jävla skön den snubben. skrattar ihjäl mig..

Morgondagen vet jag inte alls hur den ser ut, är det någon som vill komma hit och hålla mig lite sälle så hade det varit kul.

håller på en massa med amning nu, försöker dricka hela tiden, hålla mig vaken när hon äter på natten, skiftar sida mycket osv osv osv.  hoppas att lillskrutten har gått upp som hon ska nästa vecka. börjar få lite panik av detta. hon verkar ju så nöjd. men men får se, om jag gör allt denna veckan så vet jag ju om det är jag som helt enkelt sinar eller så fungerar det, annars funderar jag starkt på att börja med lite tillägg i små portioner. vill ju att allt ska fungera med amning, men sdet är ju hon som räknas. ohh, ångest.

att vara förälder är så konstigt, plötsligt är saker som var så viktiga innan, näst intill oviktiga. man hade kunnat offra allt för henne. men jag ska försöka att inte glömma mig själv på vägen, eller danne, för mår inte vi bra så gör ju inte hon det heller. vi har klarat det jäkligt bra, man har sina dagar, främst jag då, när man tjurar och ingenting stämmer. men huvudsaken är att jag hade gjort vad som helst för min lilla familj. Bianca är den största gåvan någonsin. Jag och din pappa älskar dig över allt du lilla.


<3<3<3<3<3<3<3






haha detta är lätt det sjukaste någonsin


Onsdag

Dagen har spenderats med Madde:D åt köttgryta och möös med Bianca


liiide pics




























Nightie night suckers




En vanlig sketen tisdag.

ja det har varit en bra dag idag. ett BVC-besök, Maxi..

Fick besök av Lisa idag. var mycket trevligt, fikade och tjabbade en massa skit. hon ska ha bebbe i juli:D wiho.

Har även pratat med pernilla idag, ångestbefriande, det var inte så illa som jag trodde. men det kunde jag ju int veta innan. känns skönt att hapratat med henne iaf. massa skvaller och tjabbande:D och som man saknar henne när man pratar med henne. annars har man ju sitt eget liv och det går sin gilla gång, men man saknar extra mycket när man pratar med henne. ska bli rövigt kul när hon kommer hem.

Nu har vi precis ätit, och har förberett en gryta som vi ska äta imorgon.. nu blir det kaffe och säkert något avsnitt av dexter och house. me like!

Bianca sitter och myser i Dannes knä.. dom ser så gulliga ut. jag tror jag måste stjäla henne och kela lite jag med,.

Hon börjar bli rolig nu lill-tösen, ler ofta, vill leka och aktiveras, hon blir ju dock lite förbannad när hon vill tusen gånger mer än hon klarar av. hon är envis min lilla donna. det går kanske i arv? stackars mig i så fall:O Hon sitter och tuggar sanslöst på sina händer. undrar hur länge det kommer dröja innan man ser den första lilla tanden.

Igår var mamma och hälsade på. så himla mysigt. och så kul attt se henne leka med bianca. på samma vis som hon måste ha lekt med mig för så många år sen. myys

Imorgon kommer Madde, har jag tur kommer Ida med. jag GILLAR, GILLAR, GILLAR att vi ses så ofta nu för tiden, mina finisar.




 

 

Älskade fisunge

 

 

 

 


mitt år 2010






RSS 2.0