Hundvakt:)

jag är hundvakt till annas lilla underbara Isis, en liten dvärgpudel som är helt enkelt sötast



Nu ska jag och Danne trotsa Daniels och Victorias bröllop och sticka till ravlunda.


men ett hipphipp hurra får dom av mig iaf





 

 

 

 

 

 


Lindåsa VS Axeltorp.

Och dom vann, men det var för vi tyckte synd om dom så vi lät dom vinna;)



Här är lite bilder från dom senaste dagarna



 

Emelies snygga brillor som hon bara var tvungen att ha;)

 

 

Vår fina bäsbis börjar bli stor

 

 

Jonas o Danne när vi var på väg till ullared

 

 

Hemma hos Madde och Jonas, våra klarlar ser psyko ut

 

 

Danne försöker skära tårta med världens konstigaste sko-tårtspade

 

 

Me and Madde..

 

 

Jonas och Danne

 

Danne på vår ettårsdag<3

 

 

Jag på ettårsdagen

 

 

min goa maaad på kristianstadpizzerian, fläskfile oscar

 

 

Hemma hos Rebbe, från vänster är det rebbes söta dotter Noelle, emma och goa Kevin

 

 

Rebbes nyaste tillskott. är han inte sötast?

 

 

På Ravlund med tindra och lillebror

 

 

Finaste huunden i hela världen och ravlunda är sanslöst vackert

 

 

Finaste <3

 

 

 

 

Ja det var en jäkla samling

 

ha det gött alla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


första buffen...

..Sanslöst, igår kände jag första "Buffandet" från lilla bebisen. Danne kände också det. sen låg vi hur länge som helst med Danne mot min mage, han fick sig en kick i örat minsann:D så fantastiskt, konstigt, underbart.. vet inte om jag känt det innan, det är lite svårt att urskilja innan man är riktigt säker. men detta var verkligen seriösa sparkar. Hon har sparkat hela morgonen nu med, en riktig kampsportstös.

Något som inte är lika kul, är att jag upptäckte bristiningar på ena låret, tvi, det har jag aldrig haft innan. men men.. kommer väl över det med. bajs,.


men min bäbis sparkar, så det så:D wihoo











Saaaatan..

Filmer blir ju alltid sämre ju fler man gör, det slår aldrig fel, förutom med Final Destination-filmerna. denna var helt suverän, sanslöst sjuka dödar, and I just love it. twisted i know


Igår spenderades dagen med min underbara lillebror, vi åkte ut till ravlunda med tindra. efter ett bra tags körande (eller vilset körande)  igenom ställen där man nog inte fick va, kom vi till den underbaraste strand jag någonsin har sett. fantastico

Sen följde Boffen med hem till Mig och Danne och sov över.









rälig lillebror luktar på strumpan för att se om dom går att använda lite till;) juuuääck



Ahw, Boffen skulle laga lövbiff med pommes till mig och han medan jag somnat på soffan,  glömde han att ta ut en form från ugnen så köket blev rökfyllt, då öppnar kära lillebror balkongdörren och fönstret på balkongen. Sen hör han bara något som rasslar till, då har Smulejävel trillat ut, mer självmordsbenägen katt får man leta efter. Boffen hade jättedåligt samvete men det är ju inte hans fel att smulan är helt bengaloo i päreskalet. som tur var skadade hon inte sig

På tors möter axeltorp lindåsa i brännboll, wiho, vi kommer vinna som vanligt;) sen efter det så bär det av till ellinor för lite vinnar-festande och drickande, ja inte för mig då.. jo jag ska med, men kan ju naturligvis inte intaga alkohol..



Nej nu ska jag fortsätta att njuta av min enda lediga vecka i sommar:D

 







Awwwh love this...

Är en sucker för Final Destination filmerna. både 1,2 och 3. nu är jag hos sussi och ska se 4:an






Har ni inte sett dom innan så gör det.. muchos goodos











v 21

Du är i vecka 21.
Du har gått 20 fulla veckor och 4 fulla dagar (v20+4).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tors 28 okt 2010
Du har 135 dagar kvar till beräknad förlossning




Vissa kvinnor får halsbränna
vid det här stadiet. Det kan kännas som en brännande känsla i bröstet och du kan även få sura uppstötningar. Det finns receptfria läkemedel som neutraliserar magsyran, t ex Gaviscon. Blir det extra besvärligt kan din läkare skriva ut medicin. Kanske kan du svettas ovanligt mycket och det beror helt enkelt på de extra kilon som du nu bär runt på. Omkring denna vecka känner du livmodern strax under naveln.

Ditt barn är ca 16cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 420g. Det kan röra sig fritt i fostervätskan och kan sparka både långt upp i magen och ända nere vid blygdbenet.

Nu är matsmältningsapparaten tillräckligt utvecklad för att kunna tillgodogöra sig vatten ur det fostervatten som barnet sväljer. I början av graviditeten är det moderkakan som producerar fostervatten men när njurarna fungerar ungefär i fjärde månaden, tar de över produktionen. Njurarna tar även hand om en del avfallsprodukter i barnets blod och tillverkar urin av dem. Men det finns inte mycket urin i fostervattnet utan det mesta av avfallsprodukterna som bildas, transporteras bort via moderkakan och ut i ditt blodomlopp. Det är dina egna njurar som tar hand om det mesta av renandet efter barnet.

Sinnesorganen som barnet ska använda för att lära känna världen utvecklas nu raskt. Smaklökarna på tungan är färdiga. Hjärnans och nervtrådarnas utveckling har kommit så långt att barnet ska ha fått känsel. Vid ett ultraljud skulle du nu kunna fånga en bild, där barnet suger på tummen eller smeker sitt ansikte.

ohhh yessss

Fick min nya mobil av danne idag.. eller egentligen igår:P vaknade i morse vid 5 när danne skulle till jobbet, han sa att det låg en överaskning på min kudde.. eller rättare sagt, mellan mina kuddar, SOM JAG HAR SOVIT PÅ HELA NATTEN, och nej, det var inte bara mobilen, utan hela jävla kartongen. hur kan man sova på det egentligen'?

Annars då? jovars, det flyter på. vaknar nästan varenda natt av att jag har kramp i min högra vad, i natt höll det på så mycket att jag haft träningsvärk hela dagen..

har också fått världens sötaste örhängen av danne på vår ettårsdag i söndags:D



nej nu måste jag sova. jubb imorgon















något fruktansvärt har hänt!!!

Jag har ju något av en defekt(normalt enligt mig, defekt enligt dom flesta andra) att när jag trycker på min navel så blir jag AKUT kissenödig, och då menar jag "springandes-till-toaletten-välter-allt-i-min-väg-galning".. men, idag när jag tryckte i min navel, varför jag gjorde det kan man  ju inte veta, så hände det INGENTING! fruktansvärt är vad det är


hoppas jag får tillbaka min navel


bajs 








OBS! det är inte min navel på bilden... hoppas jag



måsta bara....;)

Vecka 19

Kroppen:
Nu börjar du komma halvvägs genom graviditeten. Det kan vara bra att reflektera över sin livssituation och det som ska komma. Tanken förändras från ”nu är jag gravid” till att ”nu väntar jag barn”.

Blodvärdet sjunker och barnet behöver mycket järn. Nästan alla gravida kvinnor behöver ta järntillskott. Blodtrycket kontrolleras regelbundet på barnmorskemottagningen. Det är vanligt att det sjunker lite, eller stannar på samma nivå som tidigare. Om blodtrycket går upp kan det vara ett tecken på havandeskapsförgiftning.

Livmodern växer allt mer och magen börjar få en rund form i profil. Vissa kvinnor kan känna av foglossning omkring den här tidpunkten. Det kan yttra sig som en diffus värk runt bäcken och neråt låren. Under senare delen av graviditeten kan man få problem med ryggen, man kan till viss del motverka det genom allsidig kroppsträning som dessutom gör att man får bättre kondition.

Fostret: Små, ljusa hårstrån så kallade lanugohår täcker kroppen och till och med undersidan av fötterna. Det fina fjunet kan finnas kvar på vissa delar av kroppen efter födseln, t.ex på ovansidan av öronen. Ögonbrynen och ögonfransarna börjar markeras och på barnets fingertoppar finns helt unika fingeravtryck. Benen har nu kommit ifatt och är i rätt proportion till kroppen. Barnet ser ut som en färdig människa, i miniatyr.

Träningstips

Ta gärna promenader, simma eller gympa i den utsträckning och takt som känns behaglig. Cykling är också bra, det stabiliserar bäckenet. Du kan även träna upp samarbetet mellan nerver och muskler i bäckenet genom knipövningar. Dra ihop musklerna i bäckenbotten, mjukt men kraftfullt och håll sedan kvar så länge du kan och släpp sedan efter. Upprepa några gånger. Genom att man lär sig behärska bäckenbotten så underlättas förlossningsarbetet och gör att du snabbt kommer i form efteråt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


förresten,

firar ett år imorgon, eller egentligen idag blir det ju. uppdaterar imorgon om vad vi hittat på















Helgen..

Spenderade fredagen med att kolla på dom tre sista avsnitten från dexter. så bajsigt spännande. älskar den serien.
Sen hämtade jag danne på jobbet, köpte gräshoppor till ödlisen, sen till maxi för att sen åka hem oc tvätta och laga mat. Det blev pepparbiff med hasselbagspotatis, sparris och bernaisesås. mums

Idag har jag och Danne varit hos Madde och Jonas i Lund, dom bjöd på tacos, glasstårta och en massa chips. många skratt och vi spelade spelen "kampen mellan man och kvinna" och "lika par leka bäst". underbart mysig och rolig kväll. lite bilder kommer imorgon, orkar inte nu:P

Danne sover redan så jag får väl med krya till kojs

natti på er alla!

















dop och ullared

I lördags var jag och Danne i Helsingborg på barndop. Det var Dannes kompis Anna som vi var hos, trevlig tjej, dock kanske inte rätt ställe för att lära känna någon på;) men jag gillade hennes stil.  Jättemysigt och världens gulligaste barn.

I söndags så begav vi oss till ullared, Jag, Danne, Madde och Jonas, väldigt mysig dag med många skratt. väldigt mycket "par-aktigt", vilket var skitkul då jag inte har upplevt det så mycket innan då man var den evige singeln. Innan jag träffade the man of my dreams, Mr Right.. ja min Danne då.

apropå Danne, han är den underbaraste som finns, och det kanske är tjatigt att höra, men jag har det så underbart med han, jag hade aldrig kunna träffa någon som är bättre eller matchar mig mer. Redan från början kändes det ju så rätt, redan efter en vecka så satt vi ju och tittade på hus på nätet:O haha. inte kanske till oss då men på hus vi gillade, och nu, ett år senare, förlovade och BARN PÅ INGÅNG. Och jag är precis lika förälskad, nej nu ljög jag, mer förälskad än när vi träffades, men det bästa är tryggheten, att jag vet att det alltid kommer att vara vi, vi har bestämt oss för det. Jag älskar dig mitt underbara hjärta.

För att skryta ännu mer om Danne, han har köpt en mobil till mig:D en Samsung Ultra Touch S8300.. wii hooo




han är söt han:D


resten av veckan har det varit en massa jobb. Sussi har varit så gullig och fixat och donat med min blogg, får se hur den ser ut när den är 100 färdig:D hon är underbar den

slutade 21 idag, efter det begav jag mig till emelie för kaffe och muffin på hennes balkong, detta är också en flicka som jag tycker mycket om!!! hoppas på att det blir göass i Åhus imorgn.

Det var allt för idag..

















RSS 2.0