Jobbat!

stack till jobbet i morse för att köra min 7-15.30 tur, halv tre kom en arbetskamrat och fråage om jag kunde jobba en kväll med, så naturligtvis gjorde jag det, goa klirr in da kasse..

Så nästan precis hemkommen, har plockat undan lite hemma och satt igång en disk, så får vänta med att lägga mig till den är färdig

Bjuder på en bild av mig från igår kväll

 

Förstår att bianca är chockad, "morsan, vad i hela friden gör du? i MIN säng?"

 

 

höhö.. ja nu är det färdigbjudet

 

Natt alla, nu blir det soffan för mig, börjar sju imorrn

 


Sol i sinnet!

Dagen har spenderats i lövet, med fina mamma. Vi har varit ute och myst hela dagen. jag klippte gräset med;) duktiga jag. konstigt nog så är det mysigt med trädgårdsarbete när man inte har något trädgård, alltså minus tvång och bara nöje.

Bianca visade upp alla sina konster för sin mormor, och lyste som en stjärna när hon fick beröm



lilla loppan njuter i solen



"tss, vem vill ha dyra leksaker, så länge jag har ett kamerafodral så..."





Snoffsan i sin gåstol utomhus, och sören vikken fart hon fick


Danne och jag har ju nästintill blivit nytkerister sen vi skaffade bebe, men idag köpte danne några öl så vi avnjöt varsin i solen utomhus



 

 

 

Avslutades på bästa vis <3

 

Underbar dag idag, imorgon blir det jobb:) nu blir det lasagne, Filmen Husk, Ett avsnitt med glee, och lite chibbe o dibbe, bluee chesse dippa.. möööööms, har ni smakat? om inte, gör inte det, beroendeframkallande

 

Puss o hej

 

 

 


fy vad trött jag är

nu ska jag och Bianca klä på oss och ge oss ut på äventyr;)

här är en stackars katt som har stått och skrikit hela natten utanför vårt fönster.. lille:( vill ta hem han, haha, men då hade det nog inte blivit lätt att heta allek

oh fyy sören

Denna filmen var såå bra, hade velat se den med pernilla, hon hade kissat i byxan. Pernie, kolla trailern



Vågar du komma hem pernie, för denna ska du se

MOWHAHA HA HA

Denna dagen torsdag <3

Idag har pappa varit här hemma, småfixat med lite grejer, fäst fast sladdar och skit, så nu ser det ordentligare ut, har även fått upp hyllor i garderoben, woohooo!

Vi käkade grillat, marinerad kotlett och hemmagjord pastasallad.. mummma!

pappa och danne klagade så på mina skitiga fötter, som jag alltid får av mina attans foppatofflor, så när jag gick in och duschade så gjorde jag helt enkelt det med skorna på, och nu är dom reena, och fötterna med:) alla sätt är bra utom dom dåliga


 

Lilla sötfisan

 

 

titta vad hon kan nu, lilla rumpnissen

 

 

pappa och Bianca o solen igår, blir lite nervös då jag ser att hon redan har lagt till sig med

"talk to the hand-ansiktet"

 

 

såhära effektiva var Danne o pappa idag;)

 

 

lilla nöffan i sin nye tröja

 

 

P.s jag har tömt TRE diskmaskiner idag *klappar sig själv på axeln*

 

 



hm..

Har föresten också varit inne på facebook, bloggar osv.. finns ju inget och göra när disken eller igång, eller hm.. måste försöka att sluta lura mig själv, jag går ju på det. sätt igång nu kvinna..

Borde!

Allek (den ordentliga)   -"jag borde städa, det är stökigt nu, Allek"
Allek (Jag)                   -"men jag VILL INTE, det är fint väder"


ja, jag vet jag borde.. ska, måste.. usch.. jag vill ut i solen med Bianca..


Allek (den ordentliga)     -"Men om vi dealar såhär då? en timme nu, så sätter du fart på riktigt?"

Allek (jag)                     -"meeen, facebook, bloggen, läsa alla bloggar?, jag vill, jag vill, jag vill..."

Allek (den ordentliga)     "nej unga dam, nu sätter du fart!!!!!"

Varför, varför kan man inte ha lite karaktär, städa nu, belöning av sol sen? varför kan jag inte inse att det är så det ska, borde, måste vara?

suck...

återkommer

vattenmelon:)

Dagen har spenderats ute hos pappa, tog med mig vattenmelon och fetaost, det är det godaste man kan äta ihop:) satt och drack kaffe, sen kom sussi hem så tjötade med henne, sen kom danne så ännu mer tjöööt:)

har precis avnjutit torsk, potatis, kokta morötter och blomkål.. mumms:D

Nu ska jag titta på andra avsnittet av glee, helt förälskad redan

<3

framsteg....

.det går så fort nu. Bianca har börjat komma upp u krypställning, så där står hon och gungar, blir förbannad och puttar sig bakåt, hon har inte riktigt förstått galoppen än;)men det är en sån frihet för henne att hon kan ta sig dit hon vill, om än jävrigt sakta.

hon har även börjat titta efter lampan om man frågar var den är, och mimar lampa efter mig, eller jag inbillar mig att hon gör det, egentligen smackar hon nog bara;)

går så himla fort, är rädd att jag inte ska hänga med:P

nu blir det en sväng ut till pappa för lite kaffe i solen, livskvalite


puss hej

vilken natt .. puuuh!!

Dagens I-landsproblem!!

skulle rensa mina öron igår, pillade så länge i höger öra, någon mani jag har, att jag hade sååå jävla ont hela natten.. fan vad trött jag blir..

har aldrig någonsin varit med om liknande, lika störig värk som förlossningsvärkar. daamn

note to self: never again, NEVER

natti

 



 

 

"mamma, du är lite rolig iaf"


drömmer mig tillbaka...

Idag har jag varit och handlat på EKO samt storhandlat på Willys. Nu är kyl och frys fylld för många härliga grillningar, dessvärre ekar det i plånkan.. tänk för 10 år sen, vad enkelt allting var, man hade sina 1050, som man kunde roa sig med, ja för mat, kläder, bensin och annat nödvändigt stod ju päronen för.

Oh herregud som man klagade då, att man inte hade mer pengar till ditten och datten.. att mamma skällde på mig för jag använde halva balsamflaskan i ett svep, det kunde jag inte förstå, vadå 25 spänn? det är ju ingenting

Saker och ting går så långsamt, men ändå så fort. Känns som det var igår man hade reben i ena handen, sockerpåsen i den andra på skolans tak.. those were the days.. och så roligt vi hade

Hur blev jag vuxen så fort?

Jag skulle inte byta bort något, herregud, jag har världens finaste rackarunge, lyckligast i världen med min sambo, finaste familjen och dom bästa vännerna. Och visst njuter jag av att vara vuxen. men ibland, bara ibland, tänker man tillbaka

Om jag ändå hade förstått hur klok min mamma var när jag var 13, att det är helt okej att vara barn, stringtrosorna kan vänta och barbie är fortfarande okej att leka med, fast å andra sidan, då hade jag kanske inte varit här där jag är idag

"där är där, där man inte är, här är där, där man är"-5 myror är fler än 4 elefanter, som jag btw ska tvinga Bianca att kolla på när hon blir äldre. TVINGA!!!

Tänker på Bianca, jag hoppas jag kan få henne att växa upp med större självförtroende än mig, eller vad jag hade då, nu är det inget fel på det, förutom när man står och granskar valkar och pormaskarma i spegeln.. men jag inser att jag är helt okej, mer än okej faktiskt. jag är bäst, på att vara jag!!

Tänk, i sommar gifter sig en av min äldsta och bästa kompisar, det är vuxet, ja, jag vet att jag har barn, och det är väl också muxet, men tycker att detta är snäppet större:)

Möhippa och grejer, ska bli så najs, men kan ju inte skriva om den här;)

Måste bara tänka på beach 2011, så att man kommer i den granna tärnklänningen (OMG)

Konstigt, vrckat, osammanhängande inlägg, precis som mig

ciao



natti alla <3


Påsken

 

I gammelfarmors trygga knä

 

 

Mormor och jag är bästisar

 

 

"vad gör du här mormor?"




"jaså du vill pussas? okej, men bara för det är påsk"



"jag bara äääälskar uppmärksamhet"



"meeen moffar, va tittar du på?"




"nu vet jag hur kungafamiljen känner sig"



"mätter, trätter, ingenstans o seda o alla vela dånsa me mii"



Biancas första fiske

 

Ida och Mogge bjöd på supergod mat

 


Bianca var hur mysig som helst



Checkar in oss när vi fiskar



Mogge tror han ska få fisk, men icke!!;)
'


lolli-lollan ich Ida myser i solskenet



"Sadan va trist.. ingen fisk får ni heller"


Börjar bli stor <3

 

Bianca provar sin hoppgunga.. hon tycker det är kul men förstår inte rikigt poängen

 

 

Såhär spenderade smulan sin dag när vi var hundvakt förra helgen


irrar....

.."jag irrar hit och dit.. fiske imorgon, hur ska nu detta gå? "

"första gången vi har med Bianca på något sånt här. Måste packa väskan, vad kan man behöva? mat såklart, lite välling och ersättning, ja lite frukt får man med ta, sen kanske hon vill ha lite yoggi(herregud, allt detta kan hon väll inte äta?) "

...."springer runt, extrakläder, får ta ett par mjukisbyxor så hon har det skönt, ja en långarmad body får man ha, solhatten i fall det blir sol, vanlig mössa så hon inte fryser. Irrar, hittar inga strumpor(vem gömmer dom? hittar den ena i lådan, rotar, -ja där var den andra) extra strumpor (vilken tur, kom på att jag köpte nya härom dagen!!)"

"Stirrar rundor, dricker kaffe, funderrar. man får inte glömma något!! JAVISST JA! BLÖJOR!!!!!!!! hur många kan man behöva för att vara borta 09-17? en varannan timme? (skitsamma, tar 10 st fall i fall.. ) "

"-just det, våtservetter.. packar ner.. springer runt, slår tån i dörron (karm-jävel var fan kom du ifrån)"- OH SHIT får inte glömma att koka vatten imorgon, och ta med mig vanligt kallt vatten som jag kan blanda upp det kokta med. kommer hon vara mätt? (packar ner något rån till för säkerhets skull)"

"-solbrillor ska man ha med, och napphållaren, pipmuggen och för tusan en massa plastskedar, tar 10 st ifall något händer med dom andra. "

"måste ut och pausa, gör en kopp äckligt snabbkaffe, tar en stor klunk för att stilla kroppen, bränner tungan, faaan!!"

"går ut på balkongen och tänder en cigg, alldeles för hög låga,  bränner näshåret..."


"- måste ju ta en filt med, så hon kan ligga på marken, och fästa vantarna i jackan, leksaker måste man ha, få ha någon som kluckar och någon som rasslar, någon som vibrerar och något mjukt, snuttekaninen får med följa med så hon kan sova i vagnen. "

"funderar lite, det dåliga samvetet för att jag inte har något parasoll, tänk om hon blir för varm? för kall? för uttråkad?"

"skulle ju behöva duscha, ska ju jobba imorgon kväll, hur ska jag hinna? orka? (ögonen går i kors) nej dom får nog titta på min flottiga uppenbarelse, den där nya stilen jag lagt till mig som kallas mamma"


"springer runt som en yr höna som bygger bo, förbereder så att mesta möljiga ska vara klart till imorgon, vet vad andra säger, jag är oplanerad, ångest, får inte glömma något.. "

"Bianca gnäller till i sin säng, går in och pratar med henne, pussar på henne och får världens vackraste leende, det är DETTA som gör min dag"

Min vanliga oro som mamma, men till syven och sist vet jag att jag gör allt för  vår underbara lilla flicka och hon får all kärlek i världen av oss, och det betyder allt.

MIN FAMILJ<3<3<3

Bildupdate

 

Kvälls-mys med mamma

 

 

Mitt barn, Kalven

 

 

Pappa/Dotter-mys'

 

 

Bianca i sin underbara åkpåse <3

 

 

Bianca öppnar dop-present från Ida ocg Mogge

 

 

Bianca leker med sin nya leksak

 

 

<3<3<3<3 Kärlek <3<3<3<3

 

 


inte orkat..

..att uppdatera.. Både Bianca and me, myself and I har varit sjuka.. Bianca fick åka in på akuten ett par gånger då det satte sig på hennes andning:( Mycket läskigt.

Har också börjat jobba lite så smått på torpet, skönt med lite extra-klirr i kassan och skönt för danne att få ha hand om Bloffsan själv lite med.

Bianca har börjat att äta riktig mat, inte på heltid då men ett par tre gånger per dag. Så nu är ALLT kladdigt, men ås så mysigt:)min lilla tös som bara är fem månader men tror att honkan allt själv;)








Ska uppdatera lite bilder med

RSS 2.0