..

och det viktigaste av allt var att jag fick lön igår.. woohoo in homer style

Gårdagen..

.. började med att jag och Danne körde och stor-handlade, alltid lika kul att se hans panik artade min när han inser vad det kostar. obetalbart;) men har man inte storhandlat så är det ju inte konstigt

Sen släppte jag av danne i åsum så det´n stackaren fick bära upp alla påsar och oacka upp, sen stack jag till sussi. körde hennes mamma och bror till Österäng sen satt jag och sussi och rå-glodde på OZ hela kvällen, sjukt bra serie btw. se den!

var inte hemma fören vid fyra i natt, sen höll lilla smulan mig vaken en timme till när jag kommit hem, med sina våta pussar

har också plockat skinn på ödlan, lite nasty faktiskt, det är nästan som gummi när han ömsar. och den lilla röven bet mig. TVÅ GÅNGER!!! HÅRT. rump-ödla.. vi är inte vänner idag kan man säga

så efter 5 timmars sömn var det upp och tvätta. och nu är det nog dags att äta litta frulle..

ajde bok (hejdå på kroatiska) jag är så internationell av mig idag

På söndag..

.. ska jag äta pipparkagor med töserna från lövet.. i like it a lot

Glömde ju att....

...Madde och Ida kom till mig i söndags. vi fikade och snackade en massa skit. så fruktansvärt kul. hade saknat dom, mina små hjärtan. dom är finast



Madde och Ida med min lilla Smula



Bäbis.. fortfarande könslös stackaren



En lite större bebis



Ser ni syrsan i munnen? uuhh, grooose



Jag har badat den lille



En riktig liten ull-boll



Min stora lillebror<3



Smörgåstårtan jag gjorde när boffen hälsade på, Både Danne och Boffen är helt galna i smörgåstårta



Jag och Danne innan ullared



En snabb puss innan ullaredkaos



Halloween-fest











Dom tre vännerna utan vår Jerry aka Pernie





"Magdansös sminkning"





Såhär sover vår ödla



Väääärdens finaste<3

Ciao

Tisdag

Och vilken tradig tisdag sen... det blåser ocg regnar.. men jag har sol i sinne:D

igår jobbade jag en C-tur, så det fanns inte så mycket att göra varken innan eller efter. vi tittade på fightclub på morgonen iaf, den var cool. men inte alls vad jag förväntade mig. häftigt.

Pratade med boss igår, hon hörde om jag kunde hänga med ut på fredag, så det blir det nog om inte boffen ska komma hit. Ska nog även följa med till ullared den 9e Dec

På onsdag ska jag hem till sussi, vi ska ha en hel OZ-dag, bara titta på en massor med avsnitt. ska också bli roligt. älskar den serien.

Sen på lördag kommer Jörgen från jobbet hit, sussi, johannes och någon brud så ska vi ha skräckfilmsmaraton. ska bli såå najs. ser fram emot det.

Nej nu har danne plockat fram frulle så det är dags att käka litta.

Ciao

Städ - Lördag!

Nu sitter jag i soffan och försöker samla mina inre powers för att städa, det är inga problem bara man får sig själv att ställa sig upp och sätta igång. och varje gång tänker jag efter

-"denna gången ska jag hålla ordning, jag ska städa lite varje dag, städa hela lägenheten en gång i veckan, diska när jag använt något"

Men icke! varje gång jag städat är jag så trött på att städa att jag inte vill plocka undan efter kvällsmaten, och tjoo, då är man där igen. sanslöst. hur svårt kan det vara? inte ett dugg egentligen. det är bara att den där latmasken sitter så högt upp ibland. har till coh med köpt ett kålhuvud för att se om jag kan locka ut den, men den är väl för lat för att ta sig ut:P haha, men faktum är, jag har blivit bättre, visst hamnar kläderna jag tar av mig precis där jag står fortfarande, men jag är snabbare på att plocka undan det;)

Nu ligger min lilla myskise Smulan i mitt knä, hon är så söt. precis som tula var när hon var liten. uppmärksamhet 24/7. men jag älskar det lilla möget..

nej, nu får tanten sätta igång!!! snart... ja alldeles snart.. ska bara.. jag är den kvinnliga alfons åberg

de e freeeedag i dag:D

nu är jag hemkommen från jobbet, har varit en lugn kväll med Gunsan och Jörgen.

imorgon blir det städning för hela slanten. det börjar sakta men säkert närma sig tredje världskriget, eller inte riktigt så illa. men disken svämmar över i köket..

nu ska jag ligga i soffan och kela med Danne ocj lill-misen och äta himma-gjord tonfiskröra på rostebröd. mums!ska nog även ta mig en kopp kaffe:D geeeetaaans

nej ha det gutt alla

och Pernilla..

,, får völ ta och skaffa skype:P imorgon, eller övermorgon.. eller hmm.. ja snart iaf


natti

då var denna dagen slut

jaha, idag har jag jobbat till halv fyra. sen körde jag och hämtade danne så körde vi till willys för att handla lite. sen vidare hem för kvällsmat, det blev wokade räkor med smak av lemongrass. riktigt gott. lilla smulan gillade med det, nu lär hon vara dålig i magen i 2 veckor.

just nu sitter jag och tittar på ncis, kan inte sova, så fruktansvärt varmt i lägenheten. så jag använder mig av lite "mafia wars"-terapi och hoppas på att kombinationen av det och ncis gör att jag däckar. ska köra danne klockan fem så det hoppas jag verkligen..

plus att denna tiden är toltalt värdelös, man är bara sugen på allt.

imorgon är det C-tur som gäller och sen ledig lördag.

Nej nu ska jag äta en bit fetaost, Ciao


En ny familjemedlem:D och lite andra uppdateringar




Såhär ser vårt nytillskott i familjen ut;) lilla smulan, Skaffade henne av lollo i söndags, och hon är helt underbar.



Detta är dom enda bra bilderna jag har då den lille har lite svårt att sitta still





Här är vitrinskåpet och bordet jag fick av familjen när jag fyllde år





Nya gardiner och blommor:) mamma Holmqvist stod naturligtvis för blommorna och gardinerna är från exklusiva ullared



Mina DVD-hyllor som jag fick förra julen har äntligen kommit upp




Köpte hyllor på ikea, där vi för övrigt var två (!!!) gånger på en vecka:P



Köpte även bokhylla, riktigt tjusigt



Detta är jag och lille Antonio, dannes systerson, förra helgen när vi var och hälsade på dom i malmö, han är så söt:D inga problem att fånga han i kameran



Han är en riktig linslus

Och annars flyter livet på, trivs som fisken i vattnet i denna nya situationen. Ska snart åka till torpet för att jobba en liten A1a. gött det.. fast det är rätt lugnt, har varit ledig i två dagar nu.

I helgen ska jag och Danne nog till lövet och byta till vinterdäck:P absolut min favoritsysselsättning på helgen, bilar, får lite panik av dom.

Förresten, min moppe blev stulen, IGEN, För ett par veckor sedan, men vi hittade den som tur var redan dagen efter, men utan tändning. så det blir vår-projektet.

Igår bakade jag bröd:O blev väl helt okej, något ciabatta liknande men hällde i lite basilika och lite sånt

Som sagt, i fredes körde jag och Danne till hans syster i Malmö, snacka om rusningstrafik.. suck... det var jättemysigt. vi stannade till lördag eftermiddag sen körde vi en runda till mamma och så kollade vi tre på yesman med Jim Carrey, hon är så okomplicerat rolig. är inne i en Jim Carrey period nu, tittade på både ace ventura och dum och ännu dummare igår. fast det är ju egentligen inte han, men det ska föreställa det, den är rikigt bra, se den:D

Såg förresten en annan film härom dagen, "last house on the left" en film som man bör se, men det är det obehagligaste jag någonsin sett, alldeles för verkligt. jag mådde fysiskt illa i två dagar av den. för jävra illa


nej nej, nu ska jag borsta hår och tänder sen susa i min splitter nya sportbil (läs en bult och fyra hjul) till axeltorp.

ciao






mitt liv som sambo;)

hehe nej, pallar inte skriva något om det just nu, men det går mycket bra, över förväntan, danne är det bästa jag vet:D

har precis lämnat danne å¨jobbet nu, ska snart köra til axeltorp. trött som en gnu är hon, 6e passet på 4 dagar:P jaja, men det klirrar gott i lilla kassan..

får ta och skriva ikväll med:D kasnke;)

puss

Massa!!!

Jaha, denna veckan har jag tömt lägenheten i vittskövle, lämnade nycklarna i fredags till robin så nu är jag officiellt sambo:D underbart. Haft en fruktansvärt stressad vecka.

Igår hade jag lite halloween fest, väldigt nice..

nu ska jag bakfylleumgås med danne (soffläge, läsk och barra mys-slappande)

ha det

RSS 2.0